BejelentésHát nem édes amikor alszik?
A FING jelentése:Fosást Indító Nemesgáz

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Tehénnel ütközött a repülő

Leszállás közben összeütközött egy kóbor tehénnel az Air France légitársaság egyik repülőgépe a nigériai Port Harcourt kifutópályáján szerdán. A balesetben a szarvasmarhán kívül senki sem sérült meg, de a kifutópályát két órára lezárták. A hatóságok nem tudják, hogyan került a tehén a repülőgép elé. Nigériában nem ez volt az első ilyen eset: múlt hónapban a rendőrök letartóztattak(!!!) egy tehenet, mert megtámadott egy buszsofőrt, aki néhány percre szállt ki járművéből, hogy az út szélén vizeljen. (A történet alul olvasható részletesebben.) Forrás: AFP, Független Hírügynökség

Rendőröket vert meg egy 79 éves néni

Két rendőrt is kórházba kellett vinni, miután egy idős nő elverte őket. A hatóság kórházba került emberei azért látogatták meg az indianai nőt, hogy ellenőrizzék, megfelelően gondoskodnak-e róla. Rendőröket vert meg egy 79 éves néni az Egyesült Államokban, de annyira, hogy mindkettő kórházi kezelésre szorult. Az idős hölgy nem puszta kézzel, hanem egy bottal páholta el a lakásában ellenőrzést tartó rendőröket, akik ráadásul az ő érdekében voltak a helyszíni szemlén, nevezetesen azért, hogy megtudják, megfelelően gondoskodnak-e róla. A néni felügyeletével megbízott 56 éves férfi azonban kiutasította a rendőröket a néni South Bend-i (Indiana állam) lakásból, mire azok megpróbálták őrizetbe venni. A bilincselés közben dulakodás kezdődött és ebbe kapcsolódott bele a néni botostul. Az egyik rendőr agyrázkódással került kórházba, a másik váll- és kézsérülésekkel. A hö

tovább >>


Levágtam a körmömet!!

Ma délelőtt hosszas gondolkozás után levágtam a körmön a láb ujjamon.Én próbáltam még kitartani de anya már rám szolt. Már ő sem bírta tovább a sok varrást a zokniaimon mert elfogyott a cérna.A lyukak meg csak egyre gyűltek meg gyűltek.. Így hát elő vettem a flexet meg kerestem egy csiszoló korongot és neki álltam.Nyomtam neki az meg majdnem lefulladt "Ő KÉRTE AZ ERŐT ÉN MEG ADTAM NEKI" Nehéz volt tőle megválni olyan volt mint anyának a gyereke.Én gondoztam meg ápoltam,locsolgatam meg trágyáztam,hogy nőjön. De fájó szível meg kellet tőle szabadulnom.Emléke szívemben öröké élni fog!!!!


Szavazás
Vicces sztorik

"fasza buli volt, anyám írt smst, hogy meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."

--------------------------


Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...

--------------------

Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
Az út kb. 1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza :
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!

----------------------


Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!

-------------------------

Zsúfolt busz. Egy csinos lány keresett valamit a pénztárcájában, mikor a busz éleset kanyarodott és az apró nagy része kiszóródott. A lány hirtelen mozdulattal leguggolt, hogy összeszedje, miközben egy igen-igen hangosat púzott. Szegény, rákvörös arccal állt fel és nem mert senkire sem nézni. A busz utasai szintén rákvörösek voltak az elfojtott röhögéstől, de mindenki moderálta magát és rezzenéstelen arccal bámult maga elé vagy ki az ablakon. Nem így egy szakadt hajléktalan, aki megszólal :
- Te kis fingós, ott még van egy forint.

-------------------------

Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott.

---------------------------------


Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!